Lucrari de instalare

Tehnici de instalare inovatoare

Elro isi propune sa maximizeze eficienta serviciilor oferite. Prin urmare, echipa noastra de ingineri si furnizori analizeaza in mod continuu oportunitati pentru imbunatatirea tehnicilor de productie si a calitatii materialelor utilizate. Astfel urmarim obtinerea unui serviciu mai bun, mai rapid si mai durabil. 

Experienta noastra

Timp de 15 ani, Elro a fost implicata in mod constant in proiecte din diferite domenii de activitate: industrii grele, instalatii maritime, statii de epurare a apei, statii de pompare si, mai ales, instalatii de ridicare si sustinere.

Am dovedit ca suntem un partener de incredere si dedicat pentru multi clienti. Clientii nostri ne apreciaza datorita experientei acumulate in aplicatiile industriale. Suntem un partener care concepe si cunoaste cele mai recente inovatii in domeniul instalatiilor electrice.

Ne straduim in mod constant sa optimizam procesele noastre de lucru. Acest fapt ne permite sa asiguram o maxima valoare adaugata.

Certificari

Detinem urmatoarele certificate:

  • ISO 9001:2015
  • ISCIR
  • AFER

iso_9001_2015_col 

Elro asigura service si mentenanta . Suntem disponibili sa va ajutam in orice clipa. Mai mult de atat, veti avea parte de o consiliere de calitate si veti putea mentine legatura in permanenta cu un reprezentant al firmei.

Mai multe informații?
poză Violeta Bucur
Violeta Bucur
Managing Director
  Trimiteți email
poză Cristian Petrescu
Cristian Petrescu
Technical Manager
  Trimiteți email

Mai mult despre Solutii la cheie

Scroll to Top