Despre Elro

Scurt istoric Elro

Elro s-a infiintat in anul 2002 ca firma romano-olandeza, avand ca actionar majoritar ELMA BV Olanda, un important furnizor pe piata automatizarilor industriale.

Firma are sediul in localitatea Lazu, judetul Constanta, zona fiind una cu mare potential de afaceri, aici regasindu-se mai multe porturi si santiere navale. Astfel, noi suntem cel mai cunoscut furnizor din domeniul automatizarilor, dovedind tot mai mult profesionalismul nostru.

In toti acesti ani de dezvoltare a afacerii noastre, am crescut pana la o pozitie puternica si respectata pe piata. Baza noastra de clienti creste constant, acest lucru determindu-ne sa muncim cu mai mult entuziasm.

O echipa tanara si entuziasta

Avem o echipa tanara de angajati entuziasti, ingineri si tehnicieni, educati si specializati in inginerie, productie, instalare, punere in functiune si intretinere.

Angajatii nostri sunt instruiti in mod regulat, pentru a tine pasul cu cele mai noi tehnici de pe piata.

Valorile noastre

  • competenta profesionala
  • spirit de echipa, creativitate si atitudine pozitiva
  • transparenta si corectitudine
  • determinare si optimism in abordarea problemelor dificile sau aparent imposibile
  • relatia cu partenerii sau furnizorii se bazeaza pe incredere, respect reciproc, beneficii reciproce si etica in afaceri
  • sistemul de managent, adaptat misiunii si obiectivelor noastre, este un instrument eficient pentru un progres continuu

Certificari

Societatea noastra este certificata ISO 9001:2015 de catre DNV-GL, cel mai prestigios si exigent organism international de certificare al sistemelor de management.

iso_9001_2015_col

De asemenea, detinem certificari ISCIR si AFER.

   

Mai multe informații?
poză Cristina Constantin
Cristina Constantin
Economic Manager
  Trimiteți email
poză Violeta Bucur
Violeta Bucur
Managing Director
  Trimiteți email
poză Cristian Petrescu
Cristian Petrescu
Technical Manager
  Trimiteți email

Scroll to Top