Service si mentenanta

Service si mentenanta

Elro asigura, de asemenea, si servicii de mentenanta. Este foarte important ca instalatiile si echipamentele electrice sa fie bine intretinute pentru a reduce la minimum perioadele de nefunctionare. Din pacate, este imposibil sa evitam complet defectiunile. Dar daca aveti o avarie, cu siguranta doriti sa o rezolvati cat repede, cu un impact minim asupra eficientei si fiabilitatii productiei. Intretinerea preventiva este modalitatea de a gasi un echilibru bun intre costurile de intretinere si pierderile datorate perioadelor de nefunctionare. Echipa noastra de service detine o experienta vasta in acest domeniu si va asigura cea mai rapida si de calitate interventie in orice situatie.

Un service rapid si performant

Elro ofera servicii de mentenanta si depanare, pe intreaga durata de viata a instalatiilor dvs. electrice, indiferent de producator sau furnizor. Defectiunile sunt remediate rapid datorita vastei experiente a tehnicienilor nostri.

Elro este un partener de incredere si se afla in permanenta legatura cu clientii sai. In cazul in care apar defectiuni, in cel mai scurt timp, o echipa Elro se poate deplasa la sediul dvs, pentru remedierea acesteia. Experienta ne permite sa rezolvam problemele chiar si de la distanta.

Scroll to Top