Piata utilajelor de ridicat

Sisteme de macara proiectate sa functioneze fara intreruperi

In decursul anilor, Elro s-a specializat tot mai mult pe aceasta piata, oferind componente de automatizare de la furnizorii de top de pe piata: Autec si Spohn & Burkardt.

Elro furnizeaza solutii inovatoare pentru reabilitarea si modernizarea utilajelor de ridicat din domeniul constructiilor si domeniul naval, cum ar fi: macarale portal, poduri rulante, macarale de turnare, macarale cu greifer.

Avem posibilitatea de a inlocui vechile sisteme de actionare ale utilajelor cu cele mai moderne sisteme existente pe piata, acestea ridicand gradul de productivitate si profitabilitate al firmelor.

Pe langa serviciile de consultanta si proiectare, Elro asigura instalarea si punerea in functiune a sistemelor, astfel asigurandu-ne ca aplicatia este functionala si, totodata, utilizata corect de catre angajatii firmei, oferindu-le instruire corespunzatoare.

In cazul aparitiei unor defectiuni, Elro poate asigura service si mentenanta. Daca este necesar, echipa de service se poate deplasa la sediul clientului in vederea solutionarii rapide a problemelor. In plus, exista si posibilitatea solutionarii defectiunilor de la distanta.

Mai multe informații?
poză Violeta Bucur
Violeta Bucur
Managing Director
  Trimiteți email
poză Cristian Petrescu
Cristian Petrescu
Technical Manager
  Trimiteți email

Scroll to Top