Cariere

Elro se extinde

Prin urmare, Elro este in continua cautare de colegi calificati din punct de vedere tehnic. Elro este o organizatie pentru care satisfactia clientilor este principalul obiectiv. Atat tehnologia, dar si angajatii nostri sunt foarte importanti.

Elro ofera sansa sa evoluati atat ca persoana, cat si ca profesionisti. Sunteti incurajati sa va dezvoltati talentele si sa va largiti orizonturile. Este incurajata frecventarea cursurilor de pregatire in mediul intern si extern.

Conditiile de lucru Elro sunt competitive. Esti rasplatit in conformitate cu performanta, iar beneficiile sunt, fara indoiala, pe masura.

Angajatii sunt foarte importanti pentru noi si ne bazam pe experienta si cunostintele lor de specialitate. In calitate de angajat Elro, esti axat pe servirea clientilor si optimizarea serviciilor acestora.

Sunteti interesati sa lucrati la Elro? 

Va rugam sa verificati in mod regulat posturile vacante afisate pentru a afla daca exista o functie la care doriti sa aplicati.

Elro angajeaza absolvent studii tehnice electrice pentru coordonare activitate montaj/instalare echipamente electrice. Experienta minim 2 ani in domeniu.

Solicitam disponibilitate pentru deplasari temporare in tara si in strainatate.

Va rugam sa trimiteti CV pe adresa de mail: elro@elro.ro sau sa ne contactati telefonic: 0742 224285.

Elro angajeaza electricieni, electromecanici, lacatus mecanici pentru asamblari tablouri electrice si lucrari de instalare. Solicitam disponibilitate pentru deplasari temporare in tara si in strainatate.

Oferim pachet salarial atractiv.

Va rugam sa trimiteti CV pe adresa de mail: elro@elro.ro sau sa ne contactati telefonic: 0742 224285.

Scroll to Top