Despre Elma

Peste 80 de ani de experienta

Elma a fost infiintata in 1937 de catre un antreprenor german, in localitatea De Bilt- Olanda. Initial, compania s-a concentrat pe repararea si revizia generala a masinilor electrice; compania isi datoreaza numele acestui lucru. De-a lungul timpului, compania a inceput sa se concentreze asupra vanzarilor de motoare electrice. La sfarsitul anilor saptezeci, Elma s-a mutat in locatia actuala din Soesterberg. La inceputul anilor optzeci, compania a fost preluata de catre antreprenorul Henk Fietjé. In aceasta perioada, compania s-a concentrat din ce in ce mai mult pe vanzarea echipamentelor de actionare electrica si de control. In plus fata de aceste activitati, s-au infiintat doua departamente: unul de inginerie si unul de constructie panouri electrice.

Evolutii

In 2002, a avut loc o importanta schimbare. Intreaga companie a fost transferata unei noi echipe de conducere formata de Dick Varel (Director General), Teunis van Vulpen (Director Tehnic), Peter de Wit (Director Operatiuni) si Jaap Rook (Director Financiar). In anii care au urmat, o serie de companii au fost achizitionate, printre care Hazendonk in Bunnik si Vortex in Soest. Din 2017, echipa de management este formata din Dick Varel si Teunis van Vulpen. Intre timp, Elma a devenit o companie dinamica si inovatoare, cu peste 80 de angajati in Olanda si 30 de angajati la Elro in Romania.

Activitati principale

Elma este specializata in tehnologia de actionare electrica si distributie si ofera clientilor sai, o valoare adaugata prin oferirea de solutii tehnice inovatoare. Serviciile pe care Elma le ofera, variaza de la consultanta si proiectare, pana la livrare, punere in aplicare si servicii post-vanzare.

Caracterul distinctiv al Elmei consta in combinatia unica a patru unitati complementare de afaceri: Proiecte, Comert, Servicii si Motoare. Noi va oferim produse si servicii pe toata latimea si adancimea spectrului tehnologic. Elma se lupta sa isi pastreze clientii pe baza unei relatii de cooperare pe termen lung cu un excelent raport calitate/pret. Pietele deservite de Elma includ, dar nu se limiteaza la industria maritima si offshore, echipamente de ridicat, utilaje si industrie.

Suntem certificati ISO 9001 si VCA.

iso-5871vca-5937

Faceti cunostinta cu Elma!

Mai multe informații?
foto Aart Versluis
Aart Versluis
Sales Manager
  Send email
photo Edwin Ruijs
Edwin Ruijs
Sales Manager
  Send email
Scroll to Top