Piata maritima

Tehnologia de actionare si distributie pentru aplicatiile maritime

Elro este prezenta pe piata maritima oferind cele mai inovatoare solutii si componente de top pentru automatizarile din domeniu.

Elro furnizeaza sistemele electrice de actionare si distributie pentru industria maritima, in special pentru navele offshore, dragoare, iahturi de lux, nave de pasageri, nave de marfa, petroliere si vapoare navale.

Putem furniza sisteme electrice care sa se integreze perfect cu diferitele sisteme existente la bordul navelor. Inginerii nostri au o vasta experienta in lucrarile de instalare a sistemelor electrice pentru aplicatiile navale. Noi putem oferi solutii complete care cuprind servicii de consultanta si proiectare, instalare si punere in functiune a sistemelor, si, in plus, service si furnizare de piese de schimb.

Elro colaboreaza cu mai multi producatori de top, cum ar fi Wago, Siemens, Schneider si WEG, printre altii.

Asiguram respectarea termenelor de executie si instalare, constientizand faptul ca perioadele de nefunctionare a unei nave sunt foarte costisitoare. Scopul nostru este de a satisface in totalitate cerintele clientilor, gasind cele mai bune solutii atat tehnice, cat si financiare.

Avand sediul firmei in apropierea Marii Negre, noi suntem partenerul ideal pentru firmele din portul Constanta. Experienta acumulata in decursul anilor, ne mentine pe o pozitie puternica si respectata pe piata maritima.

Mai multe informații?
poză Violeta Bucur
Violeta Bucur
Managing Director
  Trimiteți email
poză Cristian Petrescu
Cristian Petrescu
Technical Manager
  Trimiteți email

Scroll to Top